Strona głównaForumZakładyFRAGOUT TVGaleriaFO LIVE - mecze na żywo !FragOut RankingArchiwumRSS
tl
tr
Finał Mistrzostw Miast III
bl
br
Niedziela 22.08.2010 17:17 - 2 Komentarze
ESL Summer cups
Środa 28.07.2010 12:13 - 9 Komentarzy
Hired Guns ma coś wspólnego z AA ?
Niedziela 25.07.2010 18:55 - 5 Komentarzy
Finał Countries Championship 2010 America\'s Army
Niedziela 25.04.2010 11:44 - 10 Komentarzy
ESL City Championship - sezon III
Poniedziałek 19.04.2010 19:09 - 38 Komentarzy
JustPlay vs WWND
13.12.2009 20:00 - ESL Major Series
1 : 2
Ace Gaming vs DI.
2 : 1
{Knights} vs Majestic Clan
17 : 6
JustPlay vs tempus moriendi
06.12.2009 20:00 - ESL Major Series
8 : 4
Batalhao da Fl vs WWND
06.12.2009 20:00 - ESL Major Series
6 : 14
PLENG
Humoooor
kris
PM
kris
12:15 29.10.2009
Eugenia ma problem i pisze do meskiego miesiecznika....

Proszę o pomoc.
Jadąc do pracy zostawiłam w domu męża, jak zwykle na sofie przed TV. Nie ujechałam daleko, kiedy silnik nagle odmówił posłuszeństwa. Wróciłam pieszo do domu żeby poprosić męża o pomoc, a kiedy weszłam nie mogłam uwierzyć własnym oczom. Mąż baraszkował w sypialni z córką sąsiadów. Ja mam
32 lata, maż 34, a córka sąsiadów 22. Byliśmy z mężem razem od 10 lat. Kiedy go skonfrontowałam, załamał się i wyznał, że miał te relacje przez ostatnie
6 m-cy. Od czasu kiedy stracił prace, miał potężny dół i czuł się zupełnie bezwartościowy.
Postawiłam ultimatum: albo ona albo ja.
Kocham męża, ale od czasu postawienia przeze mnie tego warunku nastąpiły "ciche dni". Odmówił pójścia na terapię rodzinną i czuję, że tracę z nim kontakt.

Droga Redakcjo, błagam o pomoc.

Z poważaniem

Eugenia

Odpowiedź:

Droga Eugenio.

Powodów nagłego zatrzymania się silnika może być kilka.
Sprawdź przede wszystkim czy nie ma przerwy w dopływie paliwa. Jeśli dopływ paliwa jest OK, sprawdź czy nie ma jakiegoś luźnego przewodu elektrycznego w systemie wtryskowym. Jeśli jest on w porządku, prawdopodobnie błąd leży w pompie paliwowej podającej zbyt niskie ciśnienie do silnika.
Mam nadzieję, że to pomoże.

Z poważaniem

Sławek

-------------------------------

Pewna para w wieku 85 lat miała 60-letni staż małżeński. Choć
niebyli bogaci, to dawali sobie radę, ostrożnie gospodarując pieniędzmi.
Choć nie byli młodzi, byli dobrego zdrowia, w dużej mierze dzięki naciskowi
żony na zdrowe jedzenie i ćwiczenia przez ostatnią dekadę.
Pewnego dnia, podczas podróży na wakacje rozbił się ich samolot i trafili
do nieba.
Stanęli przed niebiańskimi wrotami i św. Piotr poprowadził ich do wewnątrz.
Zabrał ich do pięknego dworku, umeblowanego w złoto i jedwabie, z w pełni
wyposażoną kuchnią i wodospadem w głównej łazience. Zobaczyli służącą
wieszającą ich ulubione ubrania w szafie. Westchnęli oszołomieni, gdy Piotr powiedział:
- Witamy w niebie. To będzie teraz wasz dom.
Staruszek zapytał Piotra ile to wszystko będzie kosztować.
- Ależ, nic odpowiedział Piotr, pamiętajcie, to wasza nagroda w niebie.
Staruszek wyjrzał przez okno i zobaczył wielkie pole golfowe, wspanialsze niż jakiekolwiek na ziemi...
- Jakie są opłaty? - mruknął.
- To jest niebo - odpowiedział św. Piotr. - Możesz codziennie grać za darmo.
Następnie udali się do klubu i zobaczyli obficie zastawiony stół, z kuchnią,
jaką sobie można wymarzyć, od owoców morza, poprzez steki aż do egzotycznych
deserów oraz różnego rodzaju napojów.
- Nawet nie pytaj, powiedział św. Piotr - zwracając się do staruszka - To jest niebo, to wszystko
jest za darmo dla was, cieszcie się.
Staruszek rozejrzał się wokół i nerwowo spojrzał na żonę.
- No cóż, a gdzie są nisko tłuszczowe i nisko cholesterolowe potrawy, i bezkofeinowa herbata? - zapytał.
- To jest najlepsza część, odpowiedział św. Piotr, możecie jeść i pić ile chcecie i nigdy
nie będziecie grubi ani chorzy. To jest niebo
Staruszek naciskał,
- Żadnej gimnastyki, aby to zgubić?
- Nie, chyba że chcecie, - padła odpowiedź.
- Nie ma badania poziomu cukru ani ciśnienia krwi ??
- Już nigdy - rzekł Piotr - Wszystko co tu robicie ma wam sprawiać radość.
Zaszokowany i wkurzony Staruszek spojrzał na żonę i powiedział:
- Ty i te twoje pierdolone otręby !!!! Mogliśmy już tu być dziesięć lat temu!!!!
Eugenia ma problem i pisze do meskiego miesiecznika.... Proszę o pomoc. Jadąc do pracy zostawiłam w domu męża, jak zwykle na sofie przed TV. Nie ujechałam daleko, kiedy silnik nagle odmówił posłuszeństwa. Wróciłam pieszo do domu żeby poprosić męża o pomoc, a kiedy weszłam nie mogłam uwierzyć własnym oczom. Mąż baraszkował w sypialni z córką sąsiadów. Ja mam 32 lata, maż 34, a córka sąsiadów 22. Byliśmy z mężem razem od 10 lat. Kiedy go skonfrontowałam, załamał się i wyznał, że miał te relacje przez ostatnie 6 m-cy. Od czasu kiedy stracił prace, miał potężny dół i czuł się zupełnie bezwartościowy. Postawiłam ultimatum: albo ona albo ja. Kocham męża, ale od czasu postawienia przeze mnie tego warunku nastąpiły "ciche dni". Odmówił pójścia na terapię rodzinną i czuję, że tracę z nim kontakt. Droga Redakcjo, błagam o pomoc. Z poważaniem Eugenia Odpowiedź: Droga Eugenio. Powodów nagłego zatrzymania się silnika może być kilka. Sprawdź przede wszystkim czy nie ma przerwy w dopływie paliwa. Jeśli dopływ paliwa jest OK, sprawdź czy nie ma jakiegoś luźnego przewodu elektrycznego w systemie wtryskowym. Jeśli jest on w porządku, prawdopodobnie błąd leży w pompie paliwowej podającej zbyt niskie ciśnienie do silnika. Mam nadzieję, że to pomoże. Z poważaniem Sławek ------------------------------- Pewna para w wieku 85 lat miała 60-letni staż małżeński. Choć niebyli bogaci, to dawali sobie radę, ostrożnie gospodarując pieniędzmi. Choć nie byli młodzi, byli dobrego zdrowia, w dużej mierze dzięki naciskowi żony na zdrowe jedzenie i ćwiczenia przez ostatnią dekadę. Pewnego dnia, podczas podróży na wakacje rozbił się ich samolot i trafili do nieba. Stanęli przed niebiańskimi wrotami i św. Piotr poprowadził ich do wewnątrz. Zabrał ich do pięknego dworku, umeblowanego w złoto i jedwabie, z w pełni wyposażoną kuchnią i wodospadem w głównej łazience. Zobaczyli służącą wieszającą ich ulubione ubrania w szafie. Westchnęli oszołomieni, gdy Piotr powiedział: - Witamy w niebie. To będzie teraz wasz dom. Staruszek zapytał Piotra ile to wszystko będzie kosztować. - Ależ, nic odpowiedział Piotr, pamiętajcie, to wasza nagroda w niebie. Staruszek wyjrzał przez okno i zobaczył wielkie pole golfowe, wspanialsze niż jakiekolwiek na ziemi... - Jakie są opłaty? - mruknął. - To jest niebo - odpowiedział św. Piotr. - Możesz codziennie grać za darmo. Następnie udali się do klubu i zobaczyli obficie zastawiony stół, z kuchnią, jaką sobie można wymarzyć, od owoców morza, poprzez steki aż do egzotycznych deserów oraz różnego rodzaju napojów. - Nawet nie pytaj, powiedział św. Piotr - zwracając się do staruszka - To jest niebo, to wszystko jest za darmo dla was, cieszcie się. Staruszek rozejrzał się wokół i nerwowo spojrzał na żonę. - No cóż, a gdzie są nisko tłuszczowe i nisko cholesterolowe potrawy, i bezkofeinowa herbata? - zapytał. - To jest najlepsza część, odpowiedział św. Piotr, możecie jeść i pić ile chcecie i nigdy nie będziecie grubi ani chorzy. To jest niebo Staruszek naciskał, - Żadnej gimnastyki, aby to zgubić? - Nie, chyba że chcecie, - padła odpowiedź. - Nie ma badania poziomu cukru ani ciśnienia krwi ?? - Już nigdy - rzekł Piotr - Wszystko co tu robicie ma wam sprawiać radość. Zaszokowany i wkurzony Staruszek spojrzał na żonę i powiedział: - Ty i te twoje pierdolone otręby !!!! Mogliśmy już tu być dziesięć lat temu!!!!
MuCha
PM
MuCha
00:44 30.10.2009
nr 1 hahaha jak Kris coś zapoda to niema h*ja na Eugenie !
nr 1 hahaha jak Kris coś zapoda to niema h*ja na Eugenie !
louis
PM
louis
16:15 08.12.2009
Nowobogacki Rosjanin złamał sobie rękę i przyszedł do lekarza.
Prześwietlenie, konsultacja itd.
- No, proszę pana, złamanie. Trzeba będzie gips położyć
- Gips?! Ja ci, k...a, dam gips! Marmur kłaść!

Na pustym jeszcze placu budowy brygadzista staje przed robotnikami i mówi:
Panowie rozpoczynamy i pamiętajcie: budujemy solidnie, bez fuszerki,
bez wynoszenia na lewo materiałów. Budujemy najlepiej jak umiemy, bo
budujemy dla siebie.

- A co to będzie? - pyta się jeden z robotników.
- Miejska Izba Wytrzeźwień

Przychodzi Jasio z przedszkola. Gęba cała podrapana. Aż przykro patrzeć.
- Co się stało, Jasiu? - krzyczy mama.
- Aaaaaa... Tańczyliśmy wokół choinki. Dzieci było mało, a jodełka spora...

Dwie babcie oglądają walkę bokserską w tv. Po serii ciosów jeden z
zawodników pada na deski.

Sędzia zaczyna liczyć, tłum szaleje! Wstanie!?! Nie wstanie!?!
Wstanie!?! Nie wstanie!?!

- Nie wstanie - komentuje jedna z babć - Znam chama z tramwaju

. . .

Sherlock Holmes wybrał się z Dr Watsonem do lasu. Biwak or something.

W pewnym momencie w nocy Holmes budzi Watsona i pyta:
- Drogi Watsonie, czy śpisz?
- Nie..
- A co widzisz nad sobą, drogi Watsonie?
- Widzę miliony gwiazd drogi Sherlocku.
- I co ci to mówi, drogi Watsonie?
- Zależy jak na to spojrzeć:

z astronomicznego punktu widzenia mówi mi to, że są miliony galaktyk z
miliardami gwiazd;

z astrologicznego punktu widzenia widzę, ze wchodzimy w znak Byka;

z meteorologicznego punktu widzenia mówi mi to, że jest szansa na
dobrą pogodę jutro; z futurystycznego punktu widzenia sadze, ze kiedyś
ludzie będą łatać do gwiazd...

A cóż Tobie to mówi drogi Sherlocku?

- Mnie to mówi, drogi Watsonie, że ktoś nam zapier***** namiot!

. . .

Dwie zakonnice jadą samochodem. Zabrakło im benzyny. Jedna z sióstr
postanowiła iść na stację benzynową i wzięła ze sobą jedyne naczynie,
jakie było dostępne - nocnik.
Wróciła i z tego nocnika wlewa benzynę do baku.
Obok samochodem przejeżdżają dwaj księża.
Jeden mówi do drugiego:
- Siła ich wiary rzuca mnie na kolana...

. . .

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją
wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu,
tylko poszedł z kumplami na piwo.

Ok.19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:
- Słuchaj, skończyło się babci sranie! JaA jestem w tym domu panem! JA
mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki,
obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je
weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny.

No, i nie musze chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No
Kto?
- Zakład pogrzebowy sk..synu!

Nowobogacki Rosjanin złamał sobie rękę i przyszedł do lekarza. Prześwietlenie, konsultacja itd. - No, proszę pana, złamanie. Trzeba będzie gips położyć - Gips?! Ja ci, k...a, dam gips! Marmur kłaść! Na pustym jeszcze placu budowy brygadzista staje przed robotnikami i mówi: Panowie rozpoczynamy i pamiętajcie: budujemy solidnie, bez fuszerki, bez wynoszenia na lewo materiałów. Budujemy najlepiej jak umiemy, bo budujemy dla siebie. - A co to będzie? - pyta się jeden z robotników. - Miejska Izba Wytrzeźwień Przychodzi Jasio z przedszkola. Gęba cała podrapana. Aż przykro patrzeć. - Co się stało, Jasiu? - krzyczy mama. - Aaaaaa... Tańczyliśmy wokół choinki. Dzieci było mało, a jodełka spora... Dwie babcie oglądają walkę bokserską w tv. Po serii ciosów jeden z zawodników pada na deski. Sędzia zaczyna liczyć, tłum szaleje! Wstanie!?! Nie wstanie!?! Wstanie!?! Nie wstanie!?! - Nie wstanie - komentuje jedna z babć - Znam chama z tramwaju . . . Sherlock Holmes wybrał się z Dr Watsonem do lasu. Biwak or something. W pewnym momencie w nocy Holmes budzi Watsona i pyta: - Drogi Watsonie, czy śpisz? - Nie.. - A co widzisz nad sobą, drogi Watsonie? - Widzę miliony gwiazd drogi Sherlocku. - I co ci to mówi, drogi Watsonie? - Zależy jak na to spojrzeć: z astronomicznego punktu widzenia mówi mi to, że są miliony galaktyk z miliardami gwiazd; z astrologicznego punktu widzenia widzę, ze wchodzimy w znak Byka; z meteorologicznego punktu widzenia mówi mi to, że jest szansa na dobrą pogodę jutro; z futurystycznego punktu widzenia sadze, ze kiedyś ludzie będą łatać do gwiazd... A cóż Tobie to mówi drogi Sherlocku? - Mnie to mówi, drogi Watsonie, że ktoś nam zapier***** namiot! . . . Dwie zakonnice jadą samochodem. Zabrakło im benzyny. Jedna z sióstr postanowiła iść na stację benzynową i wzięła ze sobą jedyne naczynie, jakie było dostępne - nocnik. Wróciła i z tego nocnika wlewa benzynę do baku. Obok samochodem przejeżdżają dwaj księża. Jeden mówi do drugiego: - Siła ich wiary rzuca mnie na kolana... . . . Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok.19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on: - Słuchaj, skończyło się babci sranie! JaA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie musze chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No Kto? - Zakład pogrzebowy sk..synu!
kris
PM
kris
09:42 07.01.2010
http://www.youtube.com/watch?v=LCYPGnJdO1U&feature=player_embedded
[url]http://www.youtube.com/watch?v=LCYPGnJdO1U&feature=player_embedded[/url]
Bd.rafi
PM
Bd.rafi
13:02 12.01.2010
Typ zapierdala typiare, obraca ja we wszystkie strony, 69 i te sprawy
Po skonczeniu mówi do niej
-No mała zajebiście sie ruchasz, swietnie ciagniesz, tylko wiesz co? Cycki masz troche male
A ona do niego
- Tato, ale ja mam dopiero 6 lat:/
Typ zapierdala typiare, obraca ja we wszystkie strony, 69 i te sprawy Po skonczeniu mówi do niej -No mała zajebiście sie ruchasz, swietnie ciagniesz, tylko wiesz co? Cycki masz troche male A ona do niego - Tato, ale ja mam dopiero 6 lat:/
Prince^^
PM
Prince^^
14:26 26.01.2010
http://www.przeklej.pl/plik/cis2-jpg-00084gavl
http://www.przeklej.pl/plik/cis2-jpg-00084gavl
Nick
PM
Nick
00:18 29.01.2010
W miare usunięte, jeśli cinek nie chcesz by ten post Prince był, napisz mi prv to go usune.
W miare usunięte, jeśli cinek nie chcesz by ten post Prince był, napisz mi prv to go usune.
Prince^^
PM
Prince^^
08:14 30.01.2010
http://img690.imageshack.us/img690/8195/1154e6b3098d519c4d16bcb.jpg
[Url]http://img690.imageshack.us/img690/8195/1154e6b3098d519c4d16bcb.jpg[/url]
P1etras
PM
P1etras
12:23 02.02.2010
http://www.youtube.com/watch?v=SbLHiTcTeL0&feature=channel - raz :D
http://www.youtube.com/watch?v=Z9iorhkx474&feature=channel - dwa :D
http://www.youtube.com/watch?v=hpuuSsJzadU&annotation_id=annotation_414109&feature=iv = trzy :D ahahahah xD
http://www.youtube.com/watch?v=SbLHiTcTeL0&feature=channel - raz :D http://www.youtube.com/watch?v=Z9iorhkx474&feature=channel - dwa :D http://www.youtube.com/watch?v=hpuuSsJzadU&annotation_id=annotation_414109&feature=iv = trzy :D ahahahah xD
Napster!
PM
Napster!
14:05 02.02.2010
P1etras napisał:

http://www.youtube.com/watch?v=SbLHiTcTeL0&feature=channel - raz :D
http://www.youtube.com/watch?v=Z9iorhkx474&feature=channel - dwa :D
http://www.youtube.com/watch?v=hpuuSsJzadU&annotation_id=annotation_414109&feature=iv = trzy :D ahahahah xD

zniszczylo mnie to :D
[quote=P1etras]http://www.youtube.com/watch?v=SbLHiTcTeL0&feature=channel - raz :D http://www.youtube.com/watch?v=Z9iorhkx474&feature=channel - dwa :D http://www.youtube.com/watch?v=hpuuSsJzadU&annotation_id=annotation_414109&feature=iv = trzy :D ahahahah xD [/quote] zniszczylo mnie to :D
Kuki
PM
Kuki
00:39 26.03.2010
Przyszedł facet do sauny, w drzwiach spotkał dealera, który zapropowował mu "dobry towar do spalenia", ale drogi. Facet kupił. Usiadł w saunie i zapalił skręta. Pali, pali i nic. Zdenerwowany wybiega w ręczniku i pyta portiera gdzie facet, który tu przed chwilą stał.
- Właśnie wsiada do auta.
Facet szybko złapał taksówkę i pędzą za odjeżdżającym dealerem. Nagle taksówkarz zgubił drogę i wjechali do lasu. Zrobiło się ciemno i auto się zepsuło. Taksówkarz wystraszył się i uciekł. Nagle zaczął padać śnieg i w oddali słychać było wycie wilków. Facet poczuł potrzebę, więc wyszedł z auta ściągnął ręcznik kucnął i...
W tym momencie ktoś go łapie za ramię i pyta:
- Co ty, k***, robisz?
- S*am.
- W saunie?
Przyszedł facet do sauny, w drzwiach spotkał dealera, który zapropowował mu "dobry towar do spalenia", ale drogi. Facet kupił. Usiadł w saunie i zapalił skręta. Pali, pali i nic. Zdenerwowany wybiega w ręczniku i pyta portiera gdzie facet, który tu przed chwilą stał. - Właśnie wsiada do auta. Facet szybko złapał taksówkę i pędzą za odjeżdżającym dealerem. Nagle taksówkarz zgubił drogę i wjechali do lasu. Zrobiło się ciemno i auto się zepsuło. Taksówkarz wystraszył się i uciekł. Nagle zaczął padać śnieg i w oddali słychać było wycie wilków. Facet poczuł potrzebę, więc wyszedł z auta ściągnął ręcznik kucnął i... W tym momencie ktoś go łapie za ramię i pyta: - Co ty, k***, robisz? - S*am. - W saunie?
Prince^^
PM
Prince^^
20:50 26.03.2010
Alkohol ma telepatyczne działanie. Kupiłem flaszkę, jeszcze nie zacząłem pić, a już się czuję lepiej!
Alkohol ma telepatyczne działanie. Kupiłem flaszkę, jeszcze nie zacząłem pić, a już się czuję lepiej!
mag1k
PM
mag1k
12:21 28.03.2010
Hehe dobre Kukulec :D
Hehe dobre Kukulec :D
Prince^^
PM
Prince^^
12:55 28.03.2010
Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa. Wylądowali... już zbierają się do wyjścia, aż tu nagle podleciało 2 Marsjan, takich śmiesznych, zielonych i bzzzzz, zaspawali im drzwi wyjściowe. Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... po godzinie się udało. Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan. No wiec witają się i pytają:
- Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe?
Na co Marsjanie:
- zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz... i jeszcze prezenty przywieźli.
Amerykanie:
- Prezenty? Polacy? Jakie prezenty?
Marsjanin:
- Wpier*ol to się nazywało czy coś, ale wszyscy dostali.
Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa. Wylądowali... już zbierają się do wyjścia, aż tu nagle podleciało 2 Marsjan, takich śmiesznych, zielonych i bzzzzz, zaspawali im drzwi wyjściowe. Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... po godzinie się udało. Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan. No wiec witają się i pytają: - Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe? Na co Marsjanie: - zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz... i jeszcze prezenty przywieźli. Amerykanie: - Prezenty? Polacy? Jakie prezenty? Marsjanin: - Wpier*ol to się nazywało czy coś, ale wszyscy dostali.
G]oo[Fy^
PM
G]oo[Fy^
18:48 05.04.2010
To zdjęcie mnie rozbroiło :D:D:D Ciekawe czy komuś uda się ściagnąć
http://www.envirofile.org/download/24042
Post edytowany 18:48 05.04.2010
To zdjęcie mnie rozbroiło :D:D:D Ciekawe czy komuś uda się ściagnąć [url]http://www.envirofile.org/download/24042[/url]
1 2 3 4 5 6 7
Zaloguj się aby odpowiedzieć
BBCODE
Użytkownicy online: Lepa, tidididi, Manior
Wątków w sumie: 442
Wiadomości w sumie: 5077
OSTATNIO KOMENTOWANE
ESL Major Series sezon VII
Poniedziałek 06.09.2010 09:13 - 16 Komentarzy
Update! Atomizer gotowy
Poniedziałek 06.09.2010 00:03 - 14 Komentarzy