Naruszenie prawa przez serwis w tresci newsa
PM
PM
Ja pierd%$^&$ale niektorzy maja nasarane w glowach zeby sie takimi pierdolami przejmowac, zwlaszcza czyms czego nikt nie czyta...
Ja pierd%$^&$ale niektorzy maja nasarane w glowach zeby sie takimi pierdolami przejmowac, zwlaszcza czyms czego nikt nie czyta...
PM
PM
♦
moze jednak ktos czyta ?? np. ja haha
coby182 napisał:
♦[quote=coby182]Ja pierd%$^&$ale niektorzy maja nasarane w glowach zeby sie takimi pierdolami przejmowac, zwlaszcza czyms czego nikt nie czyta...[/quote]
PM
PM
teraz to kazdy sobie przeczytal :D
WiN a napisz jego imie z kropami miedzy literami wtedy juz nie bedzie plakac ze mu google pokazuje :P
WiN a napisz jego imie z kropami miedzy literami wtedy juz nie bedzie plakac ze mu google pokazuje :P
teraz to kazdy sobie przeczytal :D
PM
PM
Kolega sobie po prostu po swojemu zinterpretował fragmenty kodeksu cywilnego... Niech mi ktoś napisze gdzieś Marcin Baca bez mojej wiedzy ... :P
Kolega sobie po prostu po swojemu zinterpretował fragmenty kodeksu cywilnego... Niech mi ktoś napisze gdzieś Marcin Baca bez mojej wiedzy ... :P
Marcin Baca :P
PM
PM
i jak sie sprawa potoczyla dalej? WiN za kratkami?! niezla pompaaaa ;d
i jak sie sprawa potoczyla dalej? WiN za kratkami?! niezla pompaaaa ;d
PM
PM
jak to jak? troll się popłakał, że go nikt nie posłuchał i na forum nie zajrzał ;D
..a WiN czeka na list z sądu.
jak to jak? troll się popłakał, że go nikt nie posłuchał i na forum nie zajrzał ;D
PM
PM
wczoraj widzialem WIN i to nie przez kraty ;)
edit a moze to byl Mariusz ?? :P
Post edytowany 08:34 13.07.2009
wczoraj widzialem WIN i to nie przez kraty ;)
Nie, teraz on siedzi :P
Użytkownicy online: vox
Wątków w sumie: 442
Wiadomości w sumie: 5077
Ostatnia wiadomość: "dalej szukasz ludzików ?..." (Dzisiaj o 09:15)