.error. Rekrutacja
PM
PM
A więc tak Klan .error. otwiera rekrutację wersja 2.8.5
Poszukujemy aktywnych graczy
Nie szukamy nowych co dopiero zaczeli grę , interesują nas bardziej osoby które grają od jakiegoś czasu lub osoby co grały kiedyś i teraz wróciły do gry
Drobne wymogi z naszej strony:
-wiek od 16 w górę
-mikrofon
-traker
-czyste konto w grze (ACI itd... )
-gra w meczach ligowych , nie interesują nas osoby co grają tylko na oficjalach
Co możemy zaoferować jako klan
-miła atmosferę
-ts prywatnego
-serwer do gry , mecze, treningi
-forum
-doświadczonych graczy
Jesteśmy dość starą ekipą na Polskiej i Światowej scenie. Większość naszych graczy to ludzie po 25 roku życia, więc nie przyjmujemy do klanu ludzi co zachowują się jak dzieci.
Kontakt:
.error.[.ICE.] gg 9750185 , lub www.error.xt.pl dział Rekrutacja lub zapraszamy na ts crossfire.pl:8000
Nie szukamy nowych co dopiero zaczeli grę , interesują nas bardziej osoby które grają od jakiegoś czasu lub osoby co grały kiedyś i teraz wróciły do gry
-wiek od 16 w górę
-mikrofon
-traker
-miła atmosferę
-ts prywatnego
-forum
-doświadczonych graczy
Jesteśmy dość starą ekipą na Polskiej i Światowej scenie. Większość naszych graczy to ludzie po 25 roku życia, więc nie przyjmujemy do klanu ludzi co zachowują się jak dzieci.
Kontakt:
.error.[.ICE.] gg 9750185 , lub www.error.xt.pl dział Rekrutacja lub zapraszamy na ts crossfire.pl:8000
Post edytowany 15:23 14.03.2010
A więc tak Klan .error. otwiera rekrutację wersja 2.8.5
-wiek od 16 w górę
-mikrofon
-traker
-miła atmosferę
-ts prywatnego
-forum
-doświadczonych graczy
Kontakt:
"i Światowej scenie" , progejmersko zabrzmiało :P
PM
PM
Czaja fakt faktem error gra wiecej na zagranicznych serwerach jak na polskich , mamy sporo dobrych kontaktow z zagranicznymi klanami ktore sie uzbieraly przez te lata co error istnieje
Czaja fakt faktem error gra wiecej na zagranicznych serwerach jak na polskich , mamy sporo dobrych kontaktow z zagranicznymi klanami ktore sie uzbieraly przez te lata co error istnieje
lol ktoś skasował moj post ..
PM
PM
ICE napisał:
ale wydaje mi sie ze masz na myśli europejską scene ??
[quote=ICE]Czaja fakt faktem error gra wiecej na zagranicznych serwerach jak na polskich , mamy sporo dobrych kontaktow z zagranicznymi klanami ktore sie uzbieraly przez te lata co error istnieje[/quote]
ale wydaje mi sie ze masz na myśli europejską scene ??
PM
PM
nie tylko , ja gralem przez 2 lata w amerykanskich klanach i tez tam sporo sie ludzi poznalo i zawarlo znajmomosci miedzyklanowej, zreszta nadal z nimi grywam bo jestem w angli z kilkoma errorami i mamy dobre pingi tam i do europy :)
Post edytowany 01:48 14.10.2009
nie tylko , ja gralem przez 2 lata w amerykanskich klanach i tez tam sporo sie ludzi poznalo i zawarlo znajmomosci miedzyklanowej, zreszta nadal z nimi grywam bo jestem w angli z kilkoma errorami i mamy dobre pingi tam i do europy :)
PM
PM
a to zwracam honory choć nie chce mi sie wierzyć że macie dobre pingi :P
a to zwracam honory choć nie chce mi sie wierzyć że macie dobre pingi :P
PM
PM
wiesz ja w angli mam lacze 8 mb/s i nie narzekam mam takie same pingi tam na serwery jak do polski i nie mam problemow z graniem , a tak nawiasem to amerykanskie serwery mniej mi laguja jak polskie ostatnio
odswiezam
Rekrutacja dalej Otwarta
Dalej szukamy ludzi :)
odswiezam
Rekrutacja dalej Otwarta
Post edytowany 19:58 04.12.2009
wiesz ja w angli mam lacze 8 mb/s i nie narzekam mam takie same pingi tam na serwery jak do polski i nie mam problemow z graniem , a tak nawiasem to amerykanskie serwery mniej mi laguja jak polskie ostatnio
odswiezam
Rekrutacja dalej Otwarta
PM
PM
Jak wróci hubal to wrócą ludzie ... albo przynajmniej maqu
Jak wróci hubal to wrócą ludzie ... albo przynajmniej maqu
PM
PM
Rekrutacja dalej otwarta , szukamy aktywnych graczy :) zmiana wymogów przyjecia :)
Rekrutacja dalej otwarta , szukamy aktywnych graczy :) zmiana wymogów przyjecia :)
Mnie wieźcie mnie !
to dawaj :D
moge tez ?
mnie nie pytaj, zawsze mozesz napisac na forum :D
PM
PM
www.error-esport.pl nowy adres
TEMAT DALEJ AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! :)
Post edytowany 14:22 30.03.2010
www.error-esport.pl nowy adres
Użytkownicy online: mer1x, misiu
Wątków w sumie: 442
Wiadomości w sumie: 5077
Ostatnia wiadomość: "dalej szukasz ludzików ?..." (Dzisiaj o 09:15)