Szukam Klana
PM
PM
jak wyżej
- płacz off
- ogar on
- mózg on
- inventory: knife
- mam mame
- i tate
- słuchawki od walkmana bardzo dobry OHMy i Decybele
Mam na imię Damian urodziłem się z bardzo high skillem w BĘDZINIE, jestem ideałem nie tylko dla pań (bns coś o tym wie :) ) lubię ruchanko i szybkie samochody. Nie mam rodzeństwa. Sprzęt gjt. Czasami z/w bo chodzę po wodę do studni. Mój ojciec prowadzi kartofeln corporation więc mogę sprzedać trochę ziemniaków w dużej ilości kontakt gg: 9351894. Byłem w takich klanach jak "Cienie We Mgle" czy "Tyskie Team" wykazywałem dużą aktywność i skill a no i we FREAKSY MAJĄ ROK !! Chodzę w gumofilcach i po szkole (zaocznie kończę gimnazjum) oram sąsiadowi pole i żonę a on mi ora dupę bo tak wolę tyle o mnie
╔══► Ingame Name: Hakenbusz
╠══════► AAO Skill: Low [ ] Med: [ ] High: [ ] High+++ [ ] PuN [ ] Very High+++ [√]
╠══════════════► Activity: Active [√] Inactive [ ]
╚════► Made In: POLAND
- płacz off
- ogar on
- mózg on
- mam mame
- i tate
Mam na imię Damian urodziłem się z bardzo high skillem w BĘDZINIE, jestem ideałem nie tylko dla pań (bns coś o tym wie :) ) lubię ruchanko i szybkie samochody. Nie mam rodzeństwa. Sprzęt gjt. Czasami z/w bo chodzę po wodę do studni. Mój ojciec prowadzi kartofeln corporation więc mogę sprzedać trochę ziemniaków w dużej ilości kontakt gg: 9351894. Byłem w takich klanach jak "Cienie We Mgle" czy "Tyskie Team" wykazywałem dużą aktywność i skill a no i we FREAKSY MAJĄ ROK !! Chodzę w gumofilcach i po szkole (zaocznie kończę gimnazjum) oram sąsiadowi pole i żonę a on mi ora dupę bo tak wolę tyle o mnie
╠══════► AAO Skill: Low [ ] Med: [ ] High: [ ] High+++ [ ] PuN [ ] Very High+++ [√]
Post edytowany 17:11 11.03.2010
jak wyżej
- płacz off
- ogar on
- mózg on
- mam mame
- i tate
to widze ambitnie
Polecam, zajebiste ziemniaki
pozdrów mame umyj garki !
PM
PM
Coś Ty kurwa synu osiągnął, żeś taki wygadany w tym temacie?? Ja jestem Hakenbusz "The Living Legend"
ps. umyj mi jajka
ps. umyj mi jajka
Post edytowany 17:14 11.03.2010
Coś Ty kurwa synu osiągnął, żeś taki wygadany w tym temacie?? Ja jestem Hakenbusz "The Living Legend"
ps. umyj mi jajka
hahahahaha
PM
PM
haha co ktos Ci sie haken na konto wjebał:D czy vipy mózg wypaliły ?
haha co ktos Ci sie haken na konto wjebał:D czy vipy mózg wypaliły ?
hahaha Haken nie żryj tyle tego gówna :D
hahahahaha n\c !
Haken potwór z bagien :)
Użytkownicy online: Żaden z zarejestrowanych użytkowników nie jest na forum
Wątków w sumie: 442
Wiadomości w sumie: 5077
Ostatnia wiadomość: "dalej szukasz ludzików ?..." (Dzisiaj o 09:15)